Gazipaşa Ortaokulu

Vizyon: Öğrencilerimizi Milli ve Manevi değerlere bağlı, bilimsel ve teknolojik yeniliklere açık, sağlıklı bir kişiliğe, hür, sorumluluklarını bilen, sürekli kendini yenileyen ve geliştiren; Atatürk ilke ve İnkılâplarına bağlı, nitelikli çağdaş, demokratik bireyler olarak yetiştirmek; Yönetici, öğretmen, personel öğrenci ve velilerin elbirliğiyle çevrede bölgede ve ülkede etkin ve nitelikli bir “ model okul “ olmaktır.

Misyon: Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, bilgili, becerikli, özgüvenini kazanmış çevresi ile iyi iletişim kurabilen 21.yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırarak, işbirliğine açık ekip çalışmalarına yatkın birey olmalarını sağlamaktır.

Başarılar:

Saatler: 08;30-15;00
Isınma: Doğalgaz Kalorifer
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://gazipasaoo.meb.k12.tr

Adres - Gazipaşa Mh. 100.yıl Sk No7, 03800 Şuhut/Afyonkarahisar, Türkiye

Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - Şuhut Afyonkarahisar´a bağlı 18240 merkez, köy ve beldelerle 36690 nüfuslu bir ilçedir.

Adres - Gazipaşa Mh. 100.yıl Sk No7, 03800 Şuhut/Afyonkarahisar, Türkiye

Ulaşım Ulaşım yönünden sıkıntı yoktur.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz İlçe Merkezinde olup,İl merkezine uzaklığı 25 km´dir.